Wednesday, 1 May 2013

Coretan e.m.a.s. ~ Pencarian Perspektif Baharu: Rayyan Fantasi, Ramlee Awang Murshid

1.Mei.2013 (Rabu),

Sesaja emas nak "melayang", hilang dalam perspektif yang bukan "sedang". Cadangnya nak tengok movie Iron Man 3, sayangnya semasa pergi ke kaunter gsc alamanda jam 3.30 petang tadi, kaunter cakap next available show jam 10.00 malam. Alamakkkk... Takkan emas nak tunggu kut... So what's next plan untuk "melayang"  menghilangkan minda seketika... Erm... Teringin nak buat macam muda-muda dulu, membaca, membaca, membaca dan hilang... Let's go to MPH and looking for my favourite thriller novelist, Ramlee Awang Murshid. Entahlah kebanyakan novel yang emas lihat di rak, tidak memberangsangkan sejajar dengan umur emas yang menginjak ke 40-an ni. Hehe... Nak jadi penulis pun, emas tak pandai menulis...

Jiwang sangat penulis Malaysia ni... Entahlah asyik cerita yang sama jer, pasal cinta, paksa kahwin, berpisah... Memang langsung out of mind lah! Emas perlukan some refreshment ;)

Jom melayang Rayyan Fantasi. Nanti emas coretkan pendapat emas tentang novel ini ♡♥

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...