Sunday, 21 April 2013

Coretan e.m.a.s.~ Korean Food Dubu Dubu Restaurant @Mid Valley

20.April.2013 (Sabtu),

Having lunch dulu walau dah lewat dah... Gian nak makan kimchi sangat-sangat.. Makanannya kebanyakan sedap sangat cuma sup yang kawan emas makan hari ni tak tahu apa namanya, mula-mula sedap, tapi lama-lama rasa muak pulak... Minuman pula emas rasa tak berbaloi harganya, mahal dan biasa-biasa ajer... Mungkin taste minuman tu nak meneutralkan rasa makanan. Sor far, emas tak pernah menyesal makan di sini. Sedap dan ada kelainan pada taste nya.

Dulu masa makan bibimbap dan cheese rice dia pun sedap sangat. Mak sue dan Sis Jue pun puji sedap...

Apa-apa hal pun, emas suka kimchi kat Sime Darby Park. Wallawei syok... Makan ajer, naik balik lah berat emas cam gini... Bila nak kurus ni? Hehe... Selera dan jiwa masih tak sepakat lagi ;)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...