Tuesday, 26 March 2013

Coretan e.m.a.s. ~ Buat Apa Jer Hari Ini? @21.Mac.2013 (Khamis)


Hari ni cuti, x g keje... hehe... kepala rasa berat sangat. Erm... apa2 pn memang salah emas kalau sakit sebab i'm responsible on myself, not others. Walaupun others dan keadaan yang menyebabkan emas jadi macam ni... berhenti salahkan orang lain, tapi salahkan diri sendiri terlebih dahulu...

Walau badan rasa x larat sangat nak g klinik, walhal depan rumah jer.. Oppss kena ambil darah sebab dah sakit melebihi 3 hari. Salah x kelentong jer kat kaunter penyaringan. Dahlah takut nak ambik darah. Puas emas pujuk si cik puan adik di kaunter tu. Haha.. muka dia tanpa perasaan. Terpaksalah jugak emas merelakan diri untuk ambik darah. Bukan apa seriau masa nurse cucuk jarum cari urat. Ape taknya pernah dulu ada nurse cucuk2 tapi x jumpa. Haha... apa lagi, emas sound lah, kalau 1st cucuk x jumpa jugak, sy dh x nak cucuk lagi. Boleh pulak dia tolak jarum tu kt lengan emas merata2, huh, sampai lebam berminggu baru nk hilang... hehe...

Sesambil tunggu giliran, jumpa kak dillah... ye ke kak dillah puji emas ni? Hehe... alhamdulillah...

Opppsss... Rasa rindu sangat kt amsyar ni... kenapa ek?

Sekiranya kepunyaanku 'sebuah kematian yang indah' itu... Hanya pada-Mu...


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...