Wednesday, 9 January 2013

Bunga Ros Felt e.m.a.s.

Roses Felt Flower

Over the weekend, I made this rose felt flower. Sesaja nak gedik2, kut2 lah boleh buat a very sweet wedding roses flower bouquet. Hehehe.. Payah jugak nak buat ni, seriously ambil masa sangat2 per bud. e.m.a.s. tak guna gam tetapi jahit sepanjang gulungan. Its really made me proud when I did it well. Hehe… Tetapi sewaktu e.m.a.s. menerima satu berita yang menyakitkan, e.m.a.s. terus simpan semua itu. Remuk hati e.m.a.s…

Di mana nak dapatkan kain felt? Banyak sangat di Kuala Lumpur ni. e.m.a.s. beli di Semua House, Masjid Jamek di tingkat lower ground floor dan tingkat 6.

e.m.a.s. ada singgah di bangunan Minlon, Seri Kembangan. Memanglah ada kain felt kat sini tapi lain harganya. Rupa2nya ada dari China, dari Taiwan… Jenis dia pun berbeza2. Jadi kepada sesiapa yang berminat nak dapatkan kain ni, pastikan ia bersesuaian dengan keinginan semua. Rupa2nya kain selimut pun adalah dari kain felt. holla…

Have fun semua. Selamat berusaha! Smile

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...