Wednesday, 26 January 2011

Jamuan Pagi BTSA, MAMPU @ 14 Januari 2011

140120111064

Waktu ni sedang menunggu ketibaan Dato' KP MAMPU ke Jamuan Pagi BTSA. Pagi ini jugak berlaku scene antara aku dengan S. Pepagi dah kene marah. Tapi yang dicari aku lak tu... Padahal ada lagi insan-insan lain yang boleh dijejaki... Bende remeh jer padahal... Hahaha... Tak per lah, lain kali aku akan lebih berwaspada lagi jika ada event2 yang sepatutnya di atas batu jemala beta! Hahaha... A part of journey that sour some the daily mood ;-)

Satu lagi yang ketara dalam gambar ini ialah... I'M FAT!!! OMG, aku sememangnya tak suka gambar ni langsung, tapi bagus jugak duk tengok badan sendiri yang over-weight.... Uwaaaa.................

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...